Waar kun je de serie ‘The Peripheral’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Peripheral (2022) online kijken kunnen. De sciencefictionserie met Chloë Grace Moretz gaat over een meisje dat VR-spellen voor rijke mensen speelt en in een gevaarlijke wereld terechtkomt die niet virtual reality blijkt te zijn… maar echt. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Peripheral’ (2022) online kijken?

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar The Peripheral bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform is de serie vanaf 21 oktober 2022 te zien. Je kunt nu de eerste 30 dagen gratis kijken naar alle films en series op deze streamingdienst.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Peripheral niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Peripheral nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Peripheral’ (2022)

Een jonge vrouw in een klein stadje in de Appalachen, kan alleen ontsnappen aan de dagelijkse sleur door geavanceerde videogames te spelen. Ze is zo goed, dat een bedrijf haar een nieuw spel laat testen, maar het heeft een verrassing in petto. Het ontsluit al haar dromen over het vinden van een doel, romantiek en glamour in wat een spel lijkt, maar het brengt haar en haar familie in gevaar.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Peripheral
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Drama, Actie
RegisseursAlrick Riley, Vincenzo Natali
CastChloë Grace Moretz, Jack Reynor, Gary Carr
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis via Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.