The Perfection (Netflix Nederland) | Gruwelijke horror film

Liefhebbers van horrorfilms opgelet! Netflix komt binnenkort (24 mei 2019) met The Perfection, een film die aan de trailer te zien alleen geschikt is voor mensen met een sterke maag.

The Perfection verhaal

De film draait om Charlotte, een getalenteerd celliste die vanwege de gezondheid van haar moeder had besloten om haar passie aan de kant te zetten. Als zij echter overlijdt maakt Charlotte de keuze om het spelen weer op te pakken.

Bij haar oude docent aangekomen blijkt dat deze inmiddels een nieuwe sterleerling heeft, namelijk ene Lizzie. Als de twee vrouwen met elkaar in contact komen gebeuren er bizarre dingen…

Cast van The Perfection (Netflix)

De film heeft een hoofdrol voor Allison Williams, bekend van Get Out en de serie Girls. Ook Logan Browning en Alaina Huffman hebben een rol.

In de bizarre trailer zien we een mix van insecten en allerlei vreemde lichaamsmutaties. Kijken op eigen risico dus… The Perfection zal vanaf 24 mei 2019 te zien zijn op Netflix. In de tussentijd kun je als horrorliefhebber onder andere genieten van The Silence, Black Summer en Carrie.

Dit artikel is geschreven door gastblogger CineMartijn. Wil jij ook gastblogs schrijven voor Streamwijzer? Ga dan naar Gastblog om je blog in te leveren of kom met ons in contact via Over Streamwijzer.