Hoe laat en waar kun je ‘The Passion Hemelvaart’ op tv en online kijken op vrijdag 10 mei 2024?

Na de uitvoering op Witte Donderdag keert The Passion op vrijdag 10 mei terug voor The Passion Hemelvaart. Het verhaal gaat hierin verder waar de paasvertelling in The Passion op 28 maart eindigt: als Jezus is opgestaan en aan zijn discipelen vraagt zijn werk voort te zetten. In 2024 wordt de editie niet op Hemelvaartsdag zelf, maar op de vrijdag erna uitgezonden. Maar hoe laat is de uitzending en waar kun je The Passion Hemelvaart 2024 eigenlijk online en op tv kijken?

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘The Passion Hemelvaart’ live kijken op vrijdag 10 mei 2024 op tv en online

Sinds 2022 is er niet alleen een editie van The Passion tijdens Pasen, maar wordt er ook een vertelling op Hemelvaartsdag georganiseerd. In 2024 is er echter een uitzondering en wordt de editie een dag later uitgezonden, namelijk op vrijdag 10 mei 2024. Tijdens de editie wordt eveneens het verhaal op muzikale wijze vertolkt door dezelfde castleden. Het verhaal wordt niet live uitgezonden, maar is eerder opgenomen. De uitzending begint om 20:30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Maar is het ook mogelijk om The Passion Hemelvaart 2024 online te kijken als je geen tv-abonnement hebt? In onderstaande tabel laten we weten welke streamingdiensten de uitzending dit jaar vertonen.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar The Passion Hemelvaart bij NLZIET. De uitzending is op tv op vrijdag 10 mei 2024 om 20:30 uur op NPO 1 te zien, waardoor je ook online via NLZIET naar The Passion Hemelvaart kunt kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen. Alle oude edities tot en met 2022 zijn hier eveneens terug te kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ SkyShowtimeHet is via deze nieuwe streamingdienst niet mogelijk om naar live tv te kijken.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft The Passion Hemelvaart niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandThe Passion Hemelvaart wordt niet uitgezonden door Videoland.

Waar kun je The Passion Hemelvaart 2024 terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten The Passion Hemelvaart 2024 terug te kijken als ze de uitzending gemist hebben. Gelukkig hebben we goed nieuws, want dit kan. Bij de streamingdienst NLZIET is The Passion Hemelvaart online live te kijken, zoals we hierboven uitlegden, maar is ook terugkijken mogelijk. Direct na het starten van de tv-uitzending kun je het programma in het aanbod van de videodienst vinden.

Bij NLZIET kun je The Passion Hemelvaart daarnaast ook tot 2022 terugkijken. Hier zijn dus alle edities te vinden en kun je de uitzendingen tevens met gebarentolk bekijken. 👉 Bekijk alle oude uitzendingen van The Passion Hemelvaart nu bij NLZIET.

Hoe laat komt The Passion Hemelvaart 2024 op tv en NLZIET?

Hierboven heb je kunnen lezen dat de uitzending van The Passion Hemelvaart 2024 op vrijdag 10 mei 2024 om 20:30 uur via NPO 1 op de televisie te zien zal zijn. Op dat moment kan door live tv ook op streamingdienst NLZIET naar de uitzending worden gekeken. Daarna kun je het programma ook terugkijken.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.