Waar kun je de serie ‘The Pacific’ (2010) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘The Pacific’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2010 met een IMDb-score van 8.3 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘The Pacific’ uit 2010 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De makers van The Pacific hebben door de jaren heen al heel wat toptitels uitgebracht. Zo ken je misschien Masters of the Air, maar hun ‘all-time favorite’ bij de meeste fans blijft toch wel Band of Brothers. De serie ‘The Pacific’ is een titel uit het jaar 2010 in het genre ‘Oorlog’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.3, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar The Pacific bij HBO Max. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 37% korting op een jaarabonnement.
💿 BolJe kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Pacific bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
✔️ NetflixOp het moment van schrijven is de serie ‘The Pacific’ in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Pacific.

Gratis online kijken naar The Pacific

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie The Pacific bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, wel op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

The Pacific is een tiendelige miniserie gebaseerd op de waargebeurde verhalen van drie Amerikaanse mariniers die vochten in het Pacifische gebied tijdens de Tweede Wereldoorlog.

TitelThe Pacific
Jaar2010
SoortSerie
CategorieOorlog
IMDb-cijferGemiddeld 8.3 uit 10

Synopsis: HBO Max