The Order krijgt geen tweede seizoen van Netflix

The Order is nog maar net nieuw op Netflix en is nu al officieel verlengd met een tweede seizoen door de streamingdienst. Wat weten we tot nu toe over The Order seizoen 2 op Netflix? In dit artikel lees je alles wat we nu weten over deze topserie op Netflix.

Waar gaat het verhaal van The Order over?

Als Belgrave universiteitsstudent Jack Morton bij een fabelachtige geheime groep gaat, de Hermetic Order of the Blue Rose, wordt hij meegetrokken in een wereld van magie, monsters en mysterie. Hij is uit op het wreken van de dood van zijn moeder en komt achter een aantal donkere familiegeheimen, waarna hij in een ondergrondse strijd beland tussen de weerwolven en degenen die dark magic uitvoeren. Hij steunt Jack in de strijd tegen Alyssa, een gids bij Belgrave en een mede-lid van de Order, die wordt geleid door Jack’s vervreemde vader.

Op IMDb wordt de serie The Order beoordeeld met een 7.0 uit 10. Alle seizoenen van The Order haal je hier.

Wanneer komt The Order seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Order seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst heeft nog niks laten weten over de release date van het tweede seizoen op Netflix, maar naar verwachting komt het in begin 2020.

Kom er een The Order seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de lengte van de serie The Order. Helaas weten we dus nog niets over of er een derde seizoen van de populaire serie komt.

Welke teaser of trailer is er al van The Order seizoen 2?

De volgende beelden zijn door Netflix naar buiten gebracht als bekendmaking van het tweede seizoen van The Order!

Wat weten we tot nu toe over The Order seizoen 2?

Helaas weten we nog niets over The Order seizoen 2 op Netflix, behalve dat het er zal komen. Zodra meer bekend is over het tweede seizoen zal dat hier geplaatst worden.

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier:

Wanneer komt The Order seizoen 2 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niets bekend over wanneer het tweede seizoen van de populaire serie The Order op Netflix Nederland zal verschijnen. Wel is bekend dat het tweede seizoen zal verschijnen, en is 2020 de beste schatting op dit moment.