The One seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Heb jij ook zo genoten van het intrigerende verhaal uit het eerste seizoen van The One, de nieuwe Netflix Original-serie? Dan ben je vast ook razend benieuwd of de serie verlengd zal worden met een tweede deel. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The One seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The One over?

Een wattenstaafje in je mond is alles wat nodig is. Een snelle DNA-test om je perfecte partner te vinden, degene voor wie je genetisch gemaakt bent. Een decennium nadat wetenschappers ontdekten dat iedereen een gen heeft dat ze delen met slechts één andere persoon, hebben miljoenen de test gedaan, wanhopig om de ware liefde te vinden. Nu ontmoeten nog vijf mensen hun Match. Maar zelfs zielsverwanten hebben geheimen. En sommige zijn schokkender en dodelijker dan andere.

Titel: The One
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Misdaad, Drama, Sci-Fi
Cast: Hannah Ware, Dimitri Leonidas, Diarmaid Murtagh
IMDb: 6.5 uit 1.700 stemmen

Wanneer komt The One seizoen 2 op Netflix Nederland?

→ Vergelijkbare series met The One vind je hier 🍿

Komt er een The One seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een seizoen 3 van The One zal verschijnen, omdat ook nog niet bekend is of er wel een tweede deel van de serie zal volgen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van The One seizoen 2?

Op dit moment is er nog geen trailer van een mogelijk tweede seizoen van The One, maar je kunt hieronder wel alvast de beelden van deel 1 van de serie checken om alvast op te warmen voor een mogelijke verlenging.