Waar kun je de serie ‘The Old Man’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Old Man (2022) online kijken kunnen. In de serie vertolkt Jeff Bridges de rol van Dan Chase, een oude man die tientallen jaren geleden ontsnapt is aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Plotseling probeert een huurmoordenaar hem uit te schakelen en ontdekt hij dat hij vrede moet sluiten met zijn verleden om zijn toekomst veilig te stellen. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, HBO Max, Netflix, Prime Video, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Old Man’ (2022) online kijken?

Het is sinds september 2022 mogelijk om online naar de zinderende actiethriller The Old Man te kijken. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdienst deze titel momenteel in het aanbod Nederland heeft opgenomen.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar The Old Man bij Disney+. Bij dit video on demand-platform is de serie exclusief te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken bij de keuze voor een voordeliger jaarabonnement.
⛔️ HBO MaxDe videodienst van Warner Bros. Discovery heeft The Old Man niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoMomenteel kun je deze serie niet kijken bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon.
⛔️ SkyShowtimeHet nieuwe video on demand-platform SkyShowtime heeft de uitzendrechten voor deze serie niet.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Old Man nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Old Man’ (2022)

The Old Man gaat over Dan Chase, die tientallen jaren geleden ontsnapte aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar probeert Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet zien te sluiten met zijn verleden. De assistent-directeur voor contraspionage van de FBI wordt opgeroepen om Chase te vinden vanwege zijn gecompliceerde verleden met de voortvluchtige.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Old Man
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Drama, Thriller
IMDb7,7 uit 27.000 stemmen
MakerRobert Levine, Jonathan E. Steinberg
CastJeff Bridges, John Lithgow, Alia Shawkat, Amy Brenneman, E.J. Bonilla, Gbenga Akinnagbe, Bill Heck, Leem Lubany, Hiam Abbass

Synopsis: Disney+