Alle 9 seizoenen van The Office staan nu op Videoland

Wat een verrassing om september mee af te trappen! Onder de nieuwe films en series op Videoland in september was eerst de komst van deze topserie niet bekendgemaakt. Toch bleek op dinsdag 1 september plotseling dat alle seizoenen van de populaire serie The Office toegevoegd zijn aan het aanbod van Videoland. Nu zijn deze afleveringen allemaal op zowel Videoland als Amazon Prime Video te bekijken.

The Office (9 seizoenen) op Videoland

Heb jij nog nooit alle seizoenen van The Office op Amazon Prime Video bekeken? Dan heb je nu ook met een abonnement op Videoland geluk! Vanaf dinsdag 1 september 2020 kun je namelijk zowel op Amazon Prime Video als op Videoland genieten van deze droge, maar hilarische serie. Hieronder vind je het verhaal en de trailer van hoofdrolspeler Michael Scott’s mockumentary.

Verhaal

Een middelmatig papierbedrijf in de handen van Scranton, PA-takmanager Michael Scott. Deze mockumentary volgt het dagelijks leven van de manager en de medewerkers die hij “aanstuurt”. De bemanning volgt de werknemers 24/7 en legt hun vrij humoristische en bizarre ontmoetingen vast, terwijl ze doen wat nodig is om het bedrijf te laten bloeien.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van het allereerste seizoen van The Office.


Details van de serie

Titel: The Office
Soort: Serie
Jaar: 2005-2013
Duur: 9 seizoenen
Categorie: Komedie
IMDb: 8.9 uit 376,271 stemmen
Makers: Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant
Cast: Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Videoland vind je bij de pagina met het complete Videoland aanbod.