Waar kun je de serie ‘The Office’ (2005) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘The Office’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2005 met een IMDb-score van 9.0 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘The Office’ uit 2005 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie The Office is een titel uit het jaar 2005 in het genre ‘Komedie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 9.0, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar The Office bij SkyShowtime. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien met alle 9 beschikbare seizoenen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
🔀 HBO MaxVoorheen was de hitserie hier bij HBO Max te zien, maar bij onze laatste check stond hij er niet meer online. Of, en zoja wanneer, The Office terugkeert is op dit moment nog niet bekend.
🔀 Prime VideoJe kon ook een tijdje hier bij Amazon Prime Video naar de serie kijken, maar inmiddels niet meer. Ook hier is nog niet bekend of en wanneer hij terug kan keren.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
💿 BolJe kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Office bij Bol.
✔️ NetflixOp het moment van schrijven is de serie ‘The Office’ in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Office.

Gratis online kijken naar The Office

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie The Office bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, wel op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Onder leiding van de incompetente Michael Scott ploeteren medewerkers voort in de papierbevoorradingsafdeling van Dunder Mifflin in Scranton, waar zwakheden, vetes en romans zich voordoen door de lens van een altijd aanwezige documentaireploeg.

TitelThe Office
Jaar2005
SoortSerie
CategorieKomedie
IMDb-cijferGemiddeld 9.0 uit 10

Synopsis: SkyShowtime