Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie The Office uit 2005. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8.9 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Office uit 2005 online kijken?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de serie op Amazon Prime Video.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van The Office (2005)

Een mockumentary op een groep typische kantoormedewerkers, waar de werkdag bestaat uit ego-botsingen, ongepast gedrag en verveling.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2005
Categorie: Komedie
Makers: Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant
Cast: Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski
IMDb: 8.9 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.