Horrorfilm The Nun (2018) staat nu op Netflix

Netflix is weer lekker bezig! Onder de nieuwe films en series op Netflix in juli vind je dit keer een film om heerlijk van te gruwelen. The Nun staat namelijk op de streamingdienst! Sinds 23 juli 2020 is de horrorfilm te zien op het video on demand-platform in Nederland.

The Nun (2018) op Netflix Nederland

The Nun is even weerzinwekkend als waanzinnig. In de categorie van horrorfilms valt deze zeker onder de populairste titels. Op IMDb weet The Nun een 5.3 binnen te slepen uit ruim 110,000 stemmen, wat relatief best goed is voor horrorfilms. Die worden namelijk over het algemeen extreem laag beoordeeld. Lees hieronder waarover de film gaat en bekijk direct de trailer.

Verhaal

Wanneer een jonge non in een afgezonderde abdij in Roemenië haar eigen leven neemt, wordt een priester met een spookverleden en een noviciaat op de drempel van haar laatste geloften door het Vaticaan op onderzoek gestuurd. Samen leggen ze het onheilige geheim van de orde bloot. Ze riskeren niet alleen hun leven, maar ook hun geloof en hun ziel, en worden geconfronteerd met een kwaadaardige kracht in de vorm van dezelfde demonische non die het eerst het publiek in ‘The Conjuring 2’ terroriseerde, terwijl de abdij een afschuwelijk strijdtoneel wordt tussen de levenden en de verdoemden.

Trailer

Hieronder vind je de trailer van de horrorfilm uit 2018. Gruwel bij de eerste beelden en bereid je vast voor op de komst van de film naar Netflix!


Details van de film

Titel: The Nun
Soort: Film
Jaar: 2018
Duur: 1 uur en 36 minuten
Categorie: Horror, Mystery, Thriller
IMDb: 5.3 uit 110,248 stemmen
Regisseur: Corin Hardy
Schrijvers: Gary Dauberman, James Wan
Cast: Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.