Waar kun je de film ‘The Northman’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Northman (2022) online kijken kunnen. De film wist zich direct in de kijker te spelen bij het grote publiek door lyrische eerste reacties van critici. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Northman’ (2022) online kijken?

Het is sinds augustus 2022 mogelijk om online naar de hitfilm The Northman te kijken. In de onderstaande tabel vind je welke videodiensten het momenteel mogelijk maken om de film in Nederland te streamen.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Northman bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film sinds donderdag 18 augustus 2022 online verkrijgbaar. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst van WarnerMedia heeft The Northman niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze film uit 2022 nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Het productiehuis Focus Features heeft The Northman op haar naam staan en dit bedrijf maakt onderdeel uit van Universal Pictures. Op zijn beurt is dit weer in beheer van NBCUniversal, wat valt onder het eigendom van het grote mediabedrijf Comcast Corporation. Samen met Paramount Global zal Comcast nog dit jaar een eigen nieuwe streamingdienst lanceren in Nederland: SkyShowtime. De prijs is nog onbekend, maar we weten wel dat er heel veel films en series naar de streamingdienst zullen komen. Aan het aanbod zal onder andere content worden toegevoegd van Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. Een flinke nieuwe speler dus in het streaminglandschap, waarbij naar verwachting onder andere The Northman onderdeel van het filmaanbod uit zal maken. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Verhaal en trailer van ‘The Northman’ (2022)

The Northman, de nieuwe film van de visionaire regisseur Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch), is een heroïsch actie-epos over een jonge Vikingprins en zijn missie om de moord op zijn vader te wreken. De sterrencast bestaat onder meer uit Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe.

THE NORTHMAN - Official Trailer - Only In Theaters April 22

Streaming informatie over de film

TitelThe Northman
Jaar2022
Duur2 uur en 16 minuten
TaalEngels
GenreActie, Thriller, Avontuur, Drama
RegisseurRobert Eggers
CastAlexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Björk, Willem Dafoe, Claes Bang, Gustav Lindh

Synopsis: Universal Pictures International

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.