Waar kun je de serie ‘The Newsreader’ (2021-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘The Newsreader’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2021 met een IMDb-score van 7.7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘The Newsreader’ uit 2021 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie The Newsreader is een titel uit het jaar 2021 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.7, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar The Newsreader bij Viaplay. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 20% korting op een jaarabonnement.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Newsreader kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Newsreader.

Gratis online kijken naar The Newsreader

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie The Newsreader bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, wel op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Een ambitieuze verslaggever en een beruchte ‘moeilijke’ sternieuwslezer slagen de handen in elkaar om te overleven in de drukke redactiekamer van 1986.

TitelThe Newsreader
Jaar2021
SoortSerie
CategorieDrama
IMDb-cijferGemiddeld 7.7 uit 10

Synopsis: Viaplay