Satirische thriller ‘The Menu’ is nu te huur via Pathé Thuis

Eind november verscheen The Menu voor het eerst op het witte doek en op de valreep werd deze titel door veel mensen nog bestempeld als “een van hun favoriete films van het jaar”. Hiervoor gaven zij onder meer de geweldige sterrencast en het interessante verhaal als reden. Wil jij hem ook zien? Op Pathé Thuis is de film vanaf vrijdag 24 februari te huren vanaf €4,99.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Geweldige sterrencast in ‘The Menu’

Als je hoort dat de grootste rollen in The Menu vertolkt worden door Ralph Fiennes (vooral bekend als Harry Potter’s Voldemort), Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) en Nicholas Hoult (About a Boy), dan weet je al dat het eigenlijk niet mis kan gaan. Zowel critici als kijkers waren dan ook vooral enthousiast over het acteerwerk, maar prezen ook het heerlijke satirische verhaal en beloonden de film met een geweldige score van 88% op de Tomatometer. Het is dus een echte must-see.

Waar gaat het over? Margot en Tyler hebben een date en reizen hiervoor samen af naar het exclusieve restaurant Hawthorn, dat zich op een afgelegen eiland bevindt. Onder begeleiding van de wereldberoemde chef-kok Julian Slowik en in het gezelschap van een aantal speciaal geselecteerde gasten krijgen ze een uniek menu voorgeschoteld. Al snel blijkt dat dit een hoop schokkende verrassingen bevat.

‘The Menu’ is sinds 24 februari te huren bij Pathé Thuis

Op woensdag 8 maart 2023 heeft TVOD-streamingdienst Pathé Thuis het mogelijk gemaakt om de satirische horrorfilm te huren. Eerder kon je hem al kopen, maar nu kun je hem ook voor een lagere prijs bekijken. Het huren van de film kun je doen vanaf €4,99. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Dit is overigens niet de enige film die Pathé Thuis in februari toegevoegd heeft aan haar aanbod. Zo kon je eerder naar Whitney Houstons biopic I Wanna Dance kijken, verscheen de gewelddadige kerstfilm Violent Night en was de romcom Good Luck To You, Leo Grande te zien.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Een stel (Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult) vertrekt naar een eiland om aldaar te eten in een zeer exclusief restaurant, waar de chef (Ralph Fiennes) een fenomenaal menu heeft samengesteld, dat wat schokkende verrassingen bevat.

TitelThe Menu
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Komedie
RegisseurMark Mylod
CastRalph Fiennes, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.