Waar kun je de film ‘The Meg’ (2018) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Meg’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2018 met een IMDb-score van 5.6 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Meg’ uit 2018 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Meg is een titel uit het jaar 2018 in het genre ‘Horror’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 5.6, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar The Meg bij Viaplay. Ook bij dit video on demand-platform kun je de film momenteel streamen.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Meg bij Pathé Thuis. Zonder abonnement kun je de film hier kijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✅ HBO MaxMomenteel stream je The Meg bij deze streamingdienst. 👉 Ga direct naar HBO Max in Nederland.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Meg kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Meg.

Gratis online kijken naar The Meg

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Meg bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, wel op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

De tijd dringt en reddingsduiker Jonas Taylor (Jason Statham) moet de bemanning van een diepzeestation redden van Megalodon, een kolossale, 22 meter lange prehistorische haai.

Titel The Meg
Jaar 2018
Soort Film
Categorie Horror
IMDb-cijfer Gemiddeld 5.6 uit 10
Synopsis: HBO Max