Haaienfilm ‘The Meg’ (2018) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de spannende haaienfilm The Meg uit 2018 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. The Meg is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of Amazon Prime Video.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

The Meg (2018) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was The Commando nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 21 van 2022 is The Meg de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Jon Turteltaub en heeft in de cast sterren als Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson en Cliff Curtis. Deze week is The Meg maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 30 mei 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘The Meg’ (film, 2018)

Een onderzeeër wordt aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan… met de bemanning nog aan boord.

TitelThe Meg
SoortFilm
Jaar2018
TaalEngels
Duur1 uur en 49 minuten
CategorieSci-Fi, Actie
IMDb5,6 uit 167.000 stemmen
RegisseurJon Turteltaub
CastJason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson, Cliff Curtis

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film The Meg uit 2018, die normaal gesproken tegen een huurprijs van €2,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien is en te koop is voor €9,99 (HD) / €5,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis