Waar kun je de film ‘The Matrix 4: Resurrections’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Matrix 4: Resurrections (2021) online kijken kunnen. Keanu Reeves keert hierin voor de vierde keer terug in zijn legendarische rol van Neo. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Matrix 4: Resurrections’ (2021) online kijken?

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Matrix Resurrections bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst kun je vanaf dinsdag 8 maart 2022 naar de film kijken.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je The Matrix Ressurections bij HBO Max in Nederland. Deze film is er direct sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.
❌ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video. Wel bekijk je hier de The Matrix collectie die bij Amazon Prime Video te zien is.
❌ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix. Wel zijn de andere drie The Matrix-films er te zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Staat of komt ‘The Matrix Resurrections’ op Amazon Prime Video?

Alledrie de eerdere films van The Matrix zijn op het moment van schrijven te zien bij Amazon Prime Video. Veel kijkers hopen dan ook dat het vervolg uit 2021 ook naar de streamingdienst zal komen, maar hier is momenteel nog niets over bekend.

Bekijk nu The Matrix (1999) bij Amazon Prime Video 1️⃣

Bekijk nu The Matrix Reloaded (2003) bij Amazon Prime Video 2️⃣

Bekijk nu The Matrix Revolutions (2003) bij Amazon Prime Video 3️⃣

Staat of komt ‘The Matrix Resurrections’ op HBO Max?

Sinds 8 maart 2022 is Nederland een nieuwe streamingdienst rijker. Toen landde namelijk HBO Max op ons territorium. Aangezien The Matrix-studio Warner Bros. Entertainment onderdeel is van het bedrijf WarnerMedia achter deze streamingdienst, is ook de film hier te zien direct na de lancering.

Staat of komt ‘The Matrix Resurrections’ op Netflix?

Bij Netflix kun je tevens The Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003) en The Matrix Revolutions (2003) bekijken, maar ook deze streamingdienst heeft nog niet laten weten of de vierde film uit de reeks naar het video on demand-platform zal komen.

Staat of komt ‘The Matrix Resurrections’ op Pathé Thuis?

The Matrix Resurrections (2021) zal op Pathé Thuis verschijnen op dezelfde dag dat HBO Max in Nederland neerstrijkt: op dinsdag 8 maart 2022. Hieronder kun je alvast naar de filmpagina bij de streamingdienst gaan, waar de datum groot wordt weergegeven.

Verhaal en trailer van ‘The Matrix Resurrections’ (2021)

The Matrix Resurrections van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity. In The Matrix Resurrections keren we terug naar een wereld die bestaat uit twee realiteiten: het alledaagse leven en wat daarachter verborgen gaat.

Om erachter te komen of zijn realiteit een fysieke of mentale constructie is en om te ontdekken wie hij werkelijk is, moet Mr Anderson er weer voor kiezen om het witte konijn te volgen. En als Thomas, of Neo, iets geleerd heeft, dan is het wel dat keuzevrijheid, ondanks dat het een illusie is, de enige manier is om de Matrix in of uit te komen. Neo weet natuurlijk al lang wat hij moet doen. Maar wat hij niet weet, is dat de Matrix sterker, beter beveiligd en gevaarlijker is dan ooit tevoren. Déjà vu.

Streaming informatie over de film

TitelThe Matrix Resurrections / The Matrix 4
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 28 minuten
IMDb6,8 uit 3.900 stemmen
CategorieActie, Sci-Fi
RegisseurLana Wachowski
CastKeanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Toby Onwumere, Telma Hopkins, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Eréndira Ibarra, Brian J. Smith, Christina Ricci, Max Riemelt, Jada Pinkett Smith

Synopsis: Warner Bros. Entertainment Inc.