Waar kun je de film ‘The Martian’ (2015) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Martian’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2015 met een IMDb-score van 8.0 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Martian’ uit 2015 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Martian is een titel uit het jaar 2015 in het genre ‘Sci-Fi’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.0, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar The Martian bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 16% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Martian bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Martian bij Bol.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Martian kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Martian.

Gratis online kijken naar The Martian

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Martian bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, wel op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Een aangrijpend verhaal van de legendarische regisseur Ridley Scott (Alien, Prometheus) over de kracht van de mens en de wil om te overleven. Tijdens een missie naar Mars wordt verondersteld dat de Amerikaanse astronaut Mark Watney (Matt Damon) is omgekomen en achtergebleven, maar Watney leeft nog. Tegen alle verwachtingen in moet hij een manier vinden om contact te leggen met de aarde, in de hoop dat wetenschappers een reddingsplan kunnen bedenken om hem thuis te brengen.

TitelThe Martian
Jaar2015
SoortFilm
CategorieSci-Fi
IMDb-cijferGemiddeld 8.0 uit 10

Synopsis: Disney+