Hoe laat komt The Mandalorian aflevering 8 op Disney Plus op 27 december 2019?

27 december 2019 zal voor Star Wars fans tegelijkertijd een geweldige dan treurige dag zijn. Dan verschijnt namelijk de achtste en laatste aflevering van The Mandalorian seizoen 1 op Disney Plus Nederland. Een tipje van de sluier: gelukkig komt er ook een seizoen 2 van The Mandalorian aan. Ben jij ook benieuwd hoe laat de serie op de streamingdienst in Nederland zal verschijnen? Wij geven het verlossende woord!


Hoe laat komt The Mandalorian aflevering 8 op Disney Plus Nederland op 27 december 2019?

Op 27 december 2019 zal aflevering 8, het laatste deel, van The Mandalorian om 09:00 uur Nederlandse tijd verschijnen op Disney Plus Nederland! Als je hem dan nog niet meteen kan vinden, is het handig de app opnieuw op te starten of even in- en uit te loggen van je account.


Verhaal en trailer The Mandalorian

Het verhaal van The Mandalorian speelt zich zo’n vijf jaar na Star Wars: Return of the Jedi af. Na de verhalen van Jango en Boba Fett verschijnt een andere krijger in het universum van Star Wars na de val van het Galactisch Keizerrijk. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld, genaamd de Mandalorian, in de buitenste regionen van de Melkweg, ver van de autoriteiten van de Nieuwe Republiek.

The Mandalorian krijgt een 9.0 uit 10 op IMDb.

Komt er een The Mandalorian seizoen 2 of is S1 het laatste seizoen van de serie?

Yes, er komt een tweede seizoen van The Mandalorian! Alles wat we weten over dit tweede seizoen is te vinden op de pagina: The Mandalorian seizoen 2.

Dit bericht bekijken op Instagram

Greetings from the set of #TheMandalorian season 2

Een bericht gedeeld door Jon Favreau (@jonfavreau) op