Avontuurlijke komedie ‘The Lost City’ (2022) met Sandra Bullock en Channing Tatum vanaf nu te huur bij Pathé Thuis

Channing Tatum als het knappe, ietwat dommige omslagmodel van Bouquet reeks-achtige boeken, die de schrijfster daarvan moet redden in een episch avonturenverhaal? Ja, graag. Met The Lost City (2022) wordt deze heerlijke romantische komedie werkelijkheid. En goed nieuws voor iedereen die hem gemist heeft in de bioscoop: de film is vanaf donderdag 23 juni te koop bij Pathé Thuis en vanaf donderdag 7 juli te huur.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Sandra Bullock en Channing Tatum samen met andere topacteurs in ‘The Lost City’

In The Lost City draait het dus om het omslagmodel van een reeks romantische, historische boeken en de schrijfster daarvan, die nog rouwt om het verlies van haar man en mede-avonturier. Na een geflopte boektour wordt de schrijfster ontvoerd door de rijke Abigail Fairfax, die zeker weet dat de verloren stad uit haar boeken echt is. Tegen haar zin in moet ze hem helpen de stad (en de bijbehorende schat) te vinden. Gelukkig komt ‘haar’ covermodel haar redden, ook al gaat dat allemaal natuurlijk niet zoals gepland.

De hoofdrollen van The Lost City worden vertolkt door Sandra Bullock en Channing Tatum. Daarnaast zien we ook andere grote acteurs, zoals Brad Pitt en Daniel Radcliffe, in de film terug. Deze titel werd geregisseerd door de broers Aaron en Adam Nee. Bekijk hieronder de trailer.

‘The Lost City’ is vanaf 7 juli te huur bij Pathé Thuis

Pathé Thuis liet ons eerder in het maandoverzicht al weten dat het vanaf donderdag 23 juni 2022 mogelijk zou zijn om deze romantische komedie te streamen. In eerste instantie kon je deze film alleen kopen voor een prijs vanaf €13,99, waarna deze voor altijd in je bibliotheek blijft staan. Op donderdag 7 juli 2022 werd het ook mogelijk om de film voor een lagere prijs te huren, vanaf €4,99. Doe je dat, dan heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken. De held van haar verhalen wordt op de cover belichaamd door Alan (Channing Tatum), die ook in het echt helemaal opgaat in zijn rol van “Dash”.

Als ze samen met Alan op promotietoer is voor haar nieuwste boek wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de oude schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal. Alan grijpt zijn kans om te bewijzen dat hij niet alleen in de boeken, maar ook in het echte leven een held is en gaat achter haar aan om haar te redden. Tijdens een spectaculair avontuur in de jungle, moeten de twee tegenpolen wel samenwerken om te overleven en om de oude schat te vinden voor die voorgoed verloren gaat.

TitelThe Lost City
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie, Avontuur, Romantiek
IMDb6,2 uit 54.000 stemmen
RegisseurAaron Nee, Adam Nee
CastSandra Bullock, Channing Tatum, Oscar Nunez, Patti Harrison, Daniel Radcliffe, Da’Vine Joy Randolph, Brad Pitt

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.