Waar kun je de film ‘The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring’ (2001) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2001 met een IMDb-score van 8.8 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring’ uit 2001 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring is een titel uit het jaar 2001 in het genre ‘Fantasy’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.8, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring bij HBO Max. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring bij Amazon Prime Video. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 BolJe kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring.

Gratis online kijken naar The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

De verlegen hobbit Frodo Baggins, vertrekt samen met een tovenaar, een elf, een dwerg, twee mannen en drie loyale hobbitvrienden op een reis om de machtige ene ring te vernietigen en Midden-aarde te redden van de duistere heerser Sauron.

Titel The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Jaar 2001
Soort Film
Categorie Fantasy
IMDb-cijfer Gemiddeld 8.8 uit 10
Synopsis: HBO Max