Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over de film The Lodge uit 2019. De film behaalde tot dusver een 6.1 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers kijken de film graag online.

In dit artikel geven wij aan of The Lodge op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of een ander video on demand-platform.

Waar kun je The Lodge uit 2019 online kijken?

Pathé Thuis: De film The Lodge uit 2019 is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar The Lodge op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook de film The Lodge uit 2019 aan. Ga direct naar The Lodge op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je de film The Lodge uit 2019 op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar The Lodge op Bol.com.

Verhaal van The Lodge (2019)

Een stiefmoeder in wording wordt met de twee kinderen van haar verloofde ingesneeuwd in een afgelegen vakantiedorp. Net als de relaties tussen het trio beginnen te ontdooien, vinden er vreemde en angstaanjagende gebeurtenissen plaats.

Informatie over de film

Titel: The Lodge
Jaar: 2019
Categorie: Drama, Horror, Thriller
Regisseur: Severin Fiala, Veronika Franz
Schrijvers: Sergio Casci, Veronika Franz
Cast: Riley Keough, Jaeden Martell, Lia McHugh
IMDb: 6.1 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws over The Lodge op deze website? Hier vind je alle informatie over The Lodge op Streamwijzer.