Waar kan ik de film The Little Things (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Little Things online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Little Things online kijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film uit 2021 is te zien op de streamingdienst. Bekijk direct The Little Things bij Pathé Thuis.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van The Little Things (2021)

Hulpsheriff van Kern County Joe “Deke” Deacon wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Dat had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt.

THE LITTLE THINGS – Official Trailer

Streaming informatie over de film

Titel: The Little Things
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Thriller, Misdaad, Drama
Duur: 2 uur en 8 minuten
Budget: $30,000,000
Opbrengst: $23,205,000
Cast: Denzel Washington, Rami Malek, Jared Leto, Chris Bauer, Michael Hyatt
IMDb: 6.3 uit 60.000 stemmen

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.