Waar kun je de live-action film ‘The Lion King’ uit 2019 online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Lion King (2019) online kijken kunnen. Deze live-action film vertolkt het verhaal van de legendarische animatiefilm onder de regie van de fenomenale regisseur Jon Favreau. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Lion King’ (2021) online kijken?

✅ Disney+➡️ Bekijk The Lion King nu op Disney+ in Nederland. Hier is de film gratis te zien voor abonnees, net als de drie animatiefilms en andere verhalen over de geliefde leeuwenfamilie.
▶️ Pathé ThuisGa direct naar The Lion King bij Pathé Thuis. Hier kun je hem huren of kopen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Lion King’ (2019)

Disney’s The Lion King, geregisseerd door Jon Favreau, voert naar de Afrikaanse savanne, waar pas een toekomstige koning is geboren. De jonge welp Simba adoreert zijn vader, Koning Mufasa, die hij later zal opvolgen. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe kroonprins. Scar, Mufasa’s broer en voormalig troonopvolger, heeft duistere plannen. Hij plaveit de weg naar de Koningsrots met verraad, en een groot drama leidt tot Simba’s ballingschap. Simba groeit op te midden van een wonderlijk stel nieuwe vrienden en komt uiteindelijk tot het besef dat hij zijn rechtmatige plaats op de Koningsrots moet opeisen. Baanbrekende filmtechnieken brengen de personages in The Lion King op een compleet nieuwe manier tot leven. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

Streaming informatie over de film

TitelThe Lion King / De Leeuwenkoning
Jaar2019
SoortFilm
Duur1 uur en 58 minuten
GenreAnimatie, Avontuur, Drama
IMDb6,9 uit 236.000 stemmen
RegisseurJon Favreau
CastDonald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Alfre Woodard, Billy Eichner, John Kani

Synopsis: Disney