Waar kun je de Avatar-serie ‘The Legend of Korra’ (2012-2014) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘The Legend of Korra’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2012 met een IMDb-score van 8.4 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘The Legend of Korra’ uit 2012 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie The Legend of Korra is een titel uit het jaar 2012 in het genre ‘Animatie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.4, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar The Legend of Korra bij SkyShowtime. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien, net als de voorganger De Legende van Aang. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Legend of Korra bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
🔀 Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien. Wel stream je hier op de streamingdienst de speelfilm The Last Airbender uit 2010.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
✔️ NetflixOp het moment van schrijven is de serie ‘The Legend of Korra’ in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Legend of Korra.

Gratis online kijken naar The Legend of Korra

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie The Legend of Korra bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, wel op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Decennia nadat Avatar Aang de wereld heeft gered, verhuist de nieuwe Avatar – een uitgesproken 17-jarige vrouw genaamd Korra – naar de moderne Republic City om te trainen en haar lot volledig te realiseren.

TitelThe Legend of Korra
Jaar2012
SoortSerie
CategorieAnimatie
IMDb-cijferGemiddeld 8.4 uit 10

Synopsis: SkyShowtime