The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Nadat in januari 2020 het derde deel van The Last Kingdom op Netflix Nederland is gekomen, is de vraag wanneer seizoen 4 zal verschijnen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Last Kingdom S4 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Last Kingdom over?

Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, wat we nu kennen als Engeland, zijn in handen gevallen tijdens de invasie van de Denen. Het Koninkrijk van Wessex onder leiding van Koning Alfred staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. De jongen wordt gevangen genomen door de Denen en opgevoed als was het één van hun. Waar lig zijn loyaliteit? Is hij een Saks of een Deen? Kiest Uhtred voor zijn geboorteland of voor degene die hem hebben grootgebracht? Om zijn geboorterecht terug te krijgen moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen tussen beide partijen en speelt hij een belangrijke rol in de geboorte van een nieuwe natie.

Titel: The Last Kingdom
Soort: Serie
Jaar: 2015
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Actie, Drama, Geschiedenis
Makers: Chrissy Skinns
Cast: Alexander Dreymon, Eliza Butterworth, Ian Hart
IMDb: 8.4 uit 73,459 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix Nederland?

De rechten van The Last Kingdom zijn sinds seizoen 3 volledig in handen van Netflix na een eerdere samenwerking met BBC. Op 26 april 2020 werd wereldwijd het vierde seizoen op de streamingdienst gelanceerd, maar helaas niet in de Benelux. Dat komt naar verluidt omdat de rechten in de Benelux nog deels liggen bij BBC.

Netflix heeft momenteel enkel nog laten weten dat het vierde seizoen er voorlopig niet aankomt. Helaas is dus momenteel nog niet met zekerheid bekend wanneer het vierde seizoen van The Last Kingdom naar Netflix Nederland zal komen. Wel was het derde seizoen ongeveer een jaar vertraagd, dus is mogelijk het jaar 2021 een realistische inschatting. Zodra we meer weten, zal dat op deze pagina geplaatst worden.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Last Kingdom vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 4 van The Last Kingdom naar Netflix komt? Je hoort het meteen in de Streamwijzer Groep of via je mail ✅

Amerikaanse Netflix

Verder bekijken Nederlandse Netflixers door het gebruik van een VPN wel de serie in het aanbod van de Verenigde Staten. Hoe zij dat doen, lees je in ons artikel over het gebruik van een VPN voor Netflix.

Lees alles over een VPN voor Netflix om vanuit Nederland naar The Last Kingdom in het Amerikaanse aanbod te kijken.

Komt er een The Last Kingdom seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, er komt een vervolgdeel van de populaire serie aan! Momenteel zit het vervolgdeel in de pijpleiding, maar op de pagina over The Last Kingdom seizoen 5 op Netflix houden we je op de hoogte!

Dit bericht bekijken op Instagram

#TheLastKingdom #Season5

Een bericht gedeeld door Alexander Dreymon (@alexander.dreymon) op

Welke teaser of trailer is er van The Last Kingdom seizoen 4?

Bekijk hieronder de waanzinnig spannende trailer van het vierde seizoen!

The Last Kingdom | Season 4 Trailer