The Last Kingdom seizoen 4 staat vanaf vandaag op Netflix

Vanaf januari 2020 is het derde deel van The Last Kingdom op Netflix Nederland te zien, maar sindsdien is natuurlijk de veelgestelde vraag wanneer seizoen 4 zal verschijnen. Gelukkig hebben we inmiddels eindelijk het volgende deel van de spannende serie op de streamingdienst mogen ontvangen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Last Kingdom over?

Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, wat we nu kennen als Engeland, zijn in handen gevallen tijdens de invasie van de Denen. Het Koninkrijk van Wessex onder leiding van Koning Alfred staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. De jongen wordt gevangen genomen door de Denen en opgevoed als was het één van hun. Waar lig zijn loyaliteit? Is hij een Saks of een Deen? Kiest Uhtred voor zijn geboorteland of voor degene die hem hebben grootgebracht? Om zijn geboorterecht terug te krijgen moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen tussen beide partijen en speelt hij een belangrijke rol in de geboorte van een nieuwe natie.

Titel: The Last Kingdom
Soort: Serie
Jaar: 2015
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Actie, Drama, Geschiedenis
Makers: Chrissy Skinns
Cast: Alexander Dreymon, Eliza Butterworth, Ian Hart
IMDb: 8.4 uit 75.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix Nederland?

Goed nieuws voor fans van The Last Kingdom, want onder de nieuwe films en series op Netflix in juni 2021 valt gelukkig na 1.5 jaar wachten ook het vervolgseizoen van deze serie. Vanaf 22 juni 2021 kunnen we genieten van The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix!

  1. Waar kun je The Last Kingdom online kijken?

    In Nederland is The Last Kingdom momenteel alleen op Netflix te bekijken. De serie is dus niet te zien op Disney+, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst.

  2. Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix Nederland?

    Sinds 22 juni 2021 is het vierde seizoen van The Last Kingdom te zien zijn op Netflix in Nederland.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Last Kingdom vind je hier 🍿

Komt er een The Last Kingdom seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, er komt een vervolgdeel van de populaire serie aan! Momenteel zit het vervolgdeel in de pijpleiding, maar op de pagina over The Last Kingdom seizoen 5 op Netflix houden we je op de hoogte!

Dit bericht bekijken op Instagram

#TheLastKingdom #Season5

Een bericht gedeeld door Alexander Dreymon (@alexander.dreymon) op

Welke teaser of trailer is er van The Last Kingdom seizoen 4?

Bekijk hieronder de waanzinnig spannende trailer van het vierde seizoen!

The Last Kingdom | Season 4 Trailer