Nadat in januari 2020 het derde deel van The Last Kingdom op Netflix Nederland is gekomen, is de vraag wanneer seizoen 4 zal verschijnen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Last Kingdom S4 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Last Kingdom over?

Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, wat we nu kennen als Engeland, zijn in handen gevallen tijdens de invasie van de Denen. Het Koninkrijk van Wessex onder leiding van Koning Alfred staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. De jongen wordt gevangen genomen door de Denen en opgevoed als was het één van hun. Waar lig zijn loyaliteit? Is hij een Saks of een Deen? Kiest Uhtred voor zijn geboorteland of voor degene die hem hebben grootgebracht? Om zijn geboorterecht terug te krijgen moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen tussen beide partijen en speelt hij een belangrijke rol in de geboorte van een nieuwe natie.

Op IMDb wordt de serie The Last Kingdom beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix Nederland?

De rechten van The Last Kingdom zijn sinds seizoen 3 volledig in handen van Netflix na een eerdere samenwerking met BBC. Op 26 april 2020 werd wereldwijd het vierde seizoen op de streamingdienst gelanceerd, maar helaas niet in de Benelux. Dat komt naar verluidt omdat de rechten in de Benelux nog deels liggen bij BBC.

Netflix heeft momenteel enkel nog laten weten dat het vierde seizoen er voorlopig niet aankomt. Helaas is dus momenteel nog niet met zekerheid bekend wanneer het vierde seizoen van The Last Kingdom naar Netflix Nederland zal komen. Wel was het derde seizoen ongeveer een jaar vertraagd, dus is mogelijk het jaar 2021 een realistische inschatting. Zodra we meer weten, zal dat op deze pagina geplaatst worden.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Last Kingdom vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 4 van The Last Kingdom naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Verder bekijken Nederlandse Netflixers door het gebruik van een VPN wel de serie bekijken in het aanbod van andere landen. Hoe zij dat doen, lees je in ons artikel over het gebruik van een VPN voor Netflix.

Komt er een The Last Kingdom seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het nog niet bekend of er een vijfde seizoen van The Last Kingdom aan zit te komen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van The Last Kingdom seizoen 4?

Helaas is er nog geen trailer van het vierde seizoen, maar bekijk vooral vast beelden van het derde seizoen van The Last Kingdom om in de stemming te komen voor de komst van dit deel op Netflix!