Waar kun je de Avatar-film ‘The Last Airbender’ (2010) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Last Airbender’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2010 met een IMDb-score van 4.0 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Last Airbender’ uit 2010 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Last Airbender is een titel uit het jaar 2010 in het genre ‘Fantasie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 4.0, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Last Airbender bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✅ SkyShowtimeVoorheen was de film hier te zien, maar bij onze laatste check was hij uit het aanbod verwijderd. Momenteel is nog niet bekend of, en zoja wanneer, hij terug zal keren. Wel kun je er ondertussen kijken naar de animatieseries Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis. 👉 Ga meteen naar SkyShowtime.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Last Airbender bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Last Airbender kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Last Airbender.

Gratis online kijken naar The Last Airbender

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Last Airbender bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Verschillende stammen beheersen één van vier elementen: water, aarde, lucht en vuur. Alleen de Avatar beheerst alle elementen. Tijdens een aanval van de Vuurnatie verdwijnt de Avatar opeens terwijl hij evenwicht in de wereld moet brengen.

TitelThe Last Airbender
Jaar2010
SoortFilm
CategorieFantasie
IMDb-cijferGemiddeld 4.0 uit 10

Synopsis: Pathé Thuis