The Kominsky Method seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

The Kominsky Method was de grote verrassing van 2018 en volgde in 2019 met een tweede seizoen. De serie werd zelfs bekroond met twee Golden Globes en kreeg een tweede seizoen. Nu is ook bekend dat er een derde en laatste seizoen van The Kominsky Method zal verschijnen. Wat weten we tot nu toe over The Kominsky Method seizoen 3 op Netflix?

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van The Kominsky Method over?

Het einde van het leven is nog lang niet voorbij voor de ooit beroemde Sandy Kominsky and zijn levenslange agent Norman Newlander. Academy Award winnaars Michael Douglas (Sandy Kominsky) en Alan Arkin (Normal Newlander) spelen twee beste vrienden wiens leven onontwijkbare curveballen naar ze gooit. Ondertussen proberen zij te streven naar vredige laatste jaren in Los Angeles, een stad die een jeugdigheid en schoonheid hoog in het vaandel heeft staan.

Titel: The Kominsky Method
Soort: Serie
Jaar: 2018
IMDb: 8.2 uit 21,540 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Komedie, Drama
Makers: Chuck Lorre
Cast: Michael Douglas, Alan Arkin, Sarah Baker
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt The Kominsky Method seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Kominsky Method seizoen 3 op Netflix Nederland?

Helaas is het nog niet bekend wanneer het derde seizoen van The Kominsky Method op Netflix Nederland zal verschijnen, maar naar verwachting zal dit niet voor 2021 zijn. Je hoort het in de Streamwijzer Groep of via je mail zodra meer nieuws bekend is.

Kom er een The Kominsky Method seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is de kous af. Er zal geen vierde seizoen van The Kominsky Method op Netflix volgen.

Welke teaser of trailer is er van The Kominsky Method seizoen 3?

Er is nog geen teaser of trailer van deel 3. Hieronder kun je wel genieten van de trailer van het vorige deel: The Kominsky Method seizoen 2!

The Kominsky Method: Season 2 | Official Trailer | Netflix