The Kominsky Method Netflix Krijgt Seizoen 2

The Kominsky Method werd recentelijk nog bekroond met twee Golden Globes en krijgt nu een tweede seizoen op Netflix! De productie van The Kominsky Method seizoen 2 is met een video bekendgemaakt en gaat deze maand al van start. We kunnen het tweede seizoen dus waarschijnlijk eind 2019 of begin 2020 online verwachten. In dit artikel vind je ook de trailer en bekendmakingsvideo van The Kominsky Method seizoen 2.

The Kominsky Method seizoen 2

Het tweede seizoen van The Kominsky Method zal wederom uit acht afleveringen bestaan. De productie van het tweede seizoen begint deze maand al. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat we The Kominsky Method seizoen 2 eind 2019 / begin 2020 op Netflix kunnen verwachten.

Bij de Golden Globes van dit jaar werd de Kominsky Method uitgeroepen tot de beste comedyserie. Michael Douglas (74), de hoofdrolspeler, werd ook nog eens uitgeroepen tot beste acteur in een musical of comedy.

Wanneer komt The Kominsky Method seizoen 2 op Netflix Nederland?

Aangezien de productie van The Kominsky Method in januari 2019 van start gaat is het niet onwaarschijnlijk dat The Kominsky Method seizoen 2 eind 2019 of begin 2020 op Netflix Nederland te zien is.

Verhaal

Het einde van het leven is nog lang niet voorbij voor de ooit beroemde Sandy Kominsky and zijn levenslange agent Norman Newlander. Academy Award winnaars Michael Douglas (Sandy Kominsky) en Alan Arkin (Normal Newlander) spelen twee beste vrienden wiens leven onontwijkbare curveballen naar ze gooit. Ondertussen proberen zij te streven naar vredige laatste jaren in Los Angeles, een stad die een jeugdigheid en schoonheid hoog in het vaandel heeft staan.

Bekijk hieronder de trailer en de bekendmakingsvideo van The Kominsky Method seizoen 2.

Bekendmakingsvideo The Kominsky Method seizoen 2

Trailer

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod.