Waar kun je de film ‘The King’s Man’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The King’s Man (2021) online kijken kunnen. De derde film uit de succesvolle reeks is korter in de bioscoop te zien geweest door de coronalockdown, maar komt binnenkort al uit op een grote streamingdienst in Nederland. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The King’s Man’ (2021) online kijken?

Net als de tevens recente succesfilm West Side Story is ook The King’s Man gemaakt door 20th Century Studios. Dit bedrijf is onderdeel van The Walt Disney Company, waardoor de film op hun streamingdienst Disney+ te zien is sinds februari 2022.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar The King’s Man op Disney+. De film is sinds 23 februari 2022 op Disney’s videodienst te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 15% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé ThuisBij Pathé Thuis is deze film momenteel ook te streamen. Je kunt The King’s Man hier op Pathé Thuis huren of kopen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

De eerste film uit de reeks, Kingsman: The Secret Service (2015), is ook al op Disney+ te zien. Hierin volgen we een Britse superspion die een onbeschaafde maar veelbelovende straatjongen aanneemt voor zijn extreem concurrerende trainingsprogramma. Hij wordt opgeleid tot geheim agent, maar dit gebeurt precies op het moment dat de plannen van een gestoorde Amerikaanse ondernemer een bedreiging voor de hele wereld blijken te vormen.

Kijk direct naar Kingsman: The Secret Service op Disney+ 1️⃣

Vervolgens start je net zo makkelijk Kingsman: The Golden Circle (2017) op. Deze film staat bol van de actie, want in het verhaal slaan de geheime diensten van het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten hun handen ineen om een meedogenloze, gezamenlijke vijand te verslaan.

Ga nu naar Kingsman: The Golden Circle bij Disney+ 2️⃣

Verhaal en trailer van ‘The King’s Man’ (2021)

The King’s Man volgt één man die een race tegen de klok moet houden om een verzameling van de ergste tirannen en criminele meesterbreinen uit de geschiedenis te stoppen die samenkomen om een strijd te beramen en miljoenen uit te roeien. Ontdek de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst.

Streaming informatie over de film

TitelThe King’s Man
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 11 minuten
CategorieActie, Avontuur, Thriller
IMDb6,8 uit 22.000 stemmen
RT Tomatometer42% uit 164 recensies
RT Audience Score80% uit meer dan 1.000 stemmen
MakersMatthew Vaughn
CastRalph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, Charles Dance

Synopsis: The Walt Disney Company