‘The Kardashians’ keert deze week al terug voor seizoen 2 op Disney+

Slechts een paar maanden geleden verscheen de laatste aflevering van The Kardashians nog op Disney+ en nu zijn nieuwe afleveringen voor fans van de wereldberoemde Kardashian-familie al onderweg. Het tweede seizoen van de Hulu-serie is namelijk vanaf 22 september 2022 te zien op de streamingdienst. In dit artikel vertellen we je er alles over.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en kijk met 77% korting de eerste maand naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney ✅

The Kardashians seizoen 2 is al aangekondigd

Het is nog maar een paar maanden geleden dat de laatste aflevering van The Kardashians op Disney+ verscheen, maar we weten nu ook al zeker dat er een tweede seizoen aan zit te komen. Zoals de Kardashians in de laatste aflevering lieten weten: to be continued.

En misschien niet alleen met een tweede, maar ook met een derde en een vierde seizoen! In een interview met Variety heeft de familie aangegeven dat er in totaal veertig afleveringen van de serie moeten verschijnen. Nu we weten dat het eerste seizoen tien afleveringen telt en de kans groot is dat dit voor andere seizoenen ook gaat gelden, lijkt het erop dat we nog lang niet klaar zijn met The Kardashians.

Wanneer het tweede seizoen zal verschijnen, is inmiddels ook duidelijk. Deel 1 startte op 14 april 2022 en liep tot 16 juni 2022. Seizoen 2 is al vanaf donderdag 22 september 2022 wederom wekelijks op donderdag met een nieuwe episode te zien.

‘Keeping Up with the Kardashians’ én ‘The Kardashians’ zijn online te streamen

Gelukkig kun je je tot het verschijnen van het nieuwe seizoen nog wel vermaken met The Kardashians én Keeping Up with the Kardashians. Het tiendelige eerste seizoen van The Kardashians is te streamen op Disney+. Voor de twintig seizoenen van Keeping Up with the Kardashians kun je helaas niet op Disney+ terecht. Ze zijn wel allemaal hier op Viaplay te bekijken en een deel van de afleveringen staat daarnaast tevens op Netflix en Videoland.

Meer informatie over de serie

In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.

TitelThe Kardashians
Jaar2022–
SoortSerie
Duur1 seizoen, 10 afleveringen
TaalEngels
GenreReality
IMDb4,6 uit 1.700 stemmen
CastKim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Barker, Scott Disick

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.