Staat de film The Intouchables (2011) op Netflix Nederland?

Het aanbod van films en series op Netflix in Nederland is niet altijd hetzelfde als het aanbod in andere landen. Zo is voor de Franse hitfilm Intouchables uit 2011 met Omar Sy en François Cluzet ook de veelgestelde vraag: komt Intouchables op Netflix? En is de film momenteel op een andere streamingdienst te bekijken? Wij helpen je een handje.

Komt of staat de film ‘Intouchables’ uit 2011 op Netflix?

⛔️ Bij Netflix kun je deze film jammer genoeg niet zien. Momenteel is ook niet bekend of deze titel in de toekomst nog aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd zal worden.

Intouchables online kijken vanuit Nederland

Bekijk direct Intouchables bij Pathé Thuis. Dit is op het moment van schrijven samen met andere TVOD-diensten de enige locatie waar de film te streamen is in Nederland.

Tevens op DVD en Blu-ray verkrijgbaar

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zijn ook schijven beschikbaar van Intouchables. Hieronder kun je direct de filmpagina bezoeken van de DVD / Blu-ray bij de twee webwinkels.

📀 Bol.com: Op het moment van schrijven is de DVD of Blu-Ray ook te vinden bij deze webwinkel. Ga nu naar Intouchables bij Bol.com.

📀 Amazon.nl: Daarnaast biedt de webwinkel van Amazon ook de DVD of Blu-Ray aan. Ga nu naar Intouchables bij Amazon.nl.