Waar kun je de film ‘The Imposter’ (2012) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Imposter’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2012 met een IMDb-score van 7.5 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Imposter’ uit 2012 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Imposter is een titel uit het jaar 2012 in het genre ‘Documentaire’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.5, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

💿 BolDe webwinkel Bol heeft deze titel in zijn Blu-ray aanbod opgenomen. 👉 Bekijk nu The Imposter bij Bol.
💿 AmazonBij de Nederlandse versie van de enorme internationale webwinkel Amazon kun je de dvd en Blu-ray van deze film vinden. 👉 Bekijk nu The Imposter bij Amazon.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Imposter kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Imposter.

Gratis online kijken naar The Imposter

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Imposter bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Op een nacht vindt de Spaanse politie een verwarde jongeman die beweert ontvoerd en jarenlang misbruikt te zijn geweest. Zijn verhaal lijkt overeen te komen met een onopgeloste verdwijningszaak in de USA. Soms is de realiteit vreemder dan fictie – één van de spannendste documentaires die u ooit zal zien.

Titel The Imposter
Jaar 2012
Soort Film
Categorie Documentaire
IMDb-cijfer Gemiddeld 7.5 uit 10
Synopsis: CineMember