De film The Hummingbird Project (2018) kun je sinds 31 januari 2020 op Film1 kijken in Nederland. Deze film valt in de volgende genres: Drama, Thriller. De titel hoort thuis in de filmcatalogus van Film1—The Home of Good Movies—met als director Kim Nguyen en een cast van onder andere Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek.

→ Ga direct naar The Hummingbird Project (2018) op Film1 🍿

Verhaal van The Hummingbird Project (2018)

Thriller waarin Jesse Eisenberg en Alexander Skarsgård aan de onmogelijke taak beginnen een glasvezelkabel dwars door Amerika te trekken, terwijl ze op de hielen worden gezeten door een meedogenloze Salma Hayek.

Wil je graag The Hummingbird Project op Film1 zien, maar heb je geen abonnement? Bekijk jouw persoonlijke aanbieding per provider dan op de officiële Film1 website. Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken. Alle te bekijken films op de streamingdienst vind je in de lijst met het Film1 aanbod ✅

The Hummingbird Project (2018) op Film1 in Nederland

Titel: The Hummingbird Project
Jaar: 2018
Categorie: Drama, Thriller
Director: Kim Nguyen
Cast: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Nieuw op Film1 sinds: 31 januari 2020
Direct kijken via Film1: Kijken

Benieuwd of The Hummingbird Project ook op andere streamingdiensten dan Film1 in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan op Streamwijzer via deze knop.