Waar kan ik de film The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Hitman’s Wife’s Bodyguard online kijken kunnen. Met absolute topacteurs als Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas en Morgan Freeman en het gigantische succes van de voorganger The Hitman’s Bodyguard uit 2017 (6.9 uit 200.000 stemmen op IMDb en een omzet van ruim $176 miljoen), is een spektakel van deze film uit 2021 bijna gegarandeerd. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Hitman’s Wife’s Bodyguard online kijken?

Pathé Thuis: Deze titel is direct na de bioscooppremière op video on demand te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Pathé Thuis.

Verhaal van The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021)

Bryce en zijn aartsvijand Kincaid zijn opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot.

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021 Movie) Trailer – Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek

Streaming informatie over de film

Titel: The Hitman’s Wife’s Bodyguard
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Komedie, Misdaad
Duur: 1 uur en 40 minuten
Budget: $50,000,000
Cast: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman
IMDb: 6.3 uit 10.000 stemmen

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.