Waar kun je de film ‘The Hangover’ (2009) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Hangover’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2009 met een IMDb-score van 7.7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Hangover’ uit 2009 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Hangover is een titel uit het jaar 2009 in het genre ‘Komedie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.7, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar The Hangover bij HBO Max. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 37% korting op een jaarabonnement.
✅ Prime Video➡️ Ga meteen naar The Hangover bij Amazon Prime Video. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Hangover bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
💿 BolJe kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu ‘The Hangover’ bij Bol.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Hangover kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Hangover.

Gratis online kijken naar The Hangover

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Hangover bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Na een knallend vrijgezellenfeest worden drie bruidsjonkers wakker in hun hotelkamer in Las Vegas, maar de bruidegom is spoorloos. Ze kunnen zich echter niets herinneren van de avond ervoor.

TitelThe Hangover
Jaar2009
SoortFilm
CategorieKomedie
IMDb-cijferGemiddeld 7.7 uit 10

Synopsis: HBO Max