The Handmaid’s Tale seizoen 4 is nu begonnen op Videoland

Na het superspannende derde deel van The Handmaid’s Tale en lang wachten is het nu eindelijk zo ver dat we het vierde seizoen van de spannende serie mogen verwelkomen op Videoland. Vanaf 30 april 2021 zijn namelijk de eerste twee afleveringen van de populaire serie op de streamingdienst te bekijken, waarna wekelijks een nieuwe episode bij Videoland op je te wachten zal staan. In dit artikel vind je alles wat we tot nu toe weten van The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van The Handmaid’s Tale over?

De nabije toekomst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) heerst een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commanders, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.

Titel: The Handmaid’s Tale
Soort: Serie
Jaar: 2017
IMDb: 8.5 uit 155,510 stemmen
Duur: 5 seizoenen
Maker: Bruce Miller
Cast: Elisabeth Moss, Amanda Brugel, Madeline Brewer
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland?

“PRAISE BE!” Eindelijk hebben we een datum… Vanaf 30 april 2021 zal het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale te zien zijn op Videoland. Dat is twee dagen later dan de lancering in de Verenigde Staten. Na de publicatie van de eerste 2 afleveringen zal vervolgens wekelijks een nieuwe aflevering van de serie te zien zijn op de streamingdienst.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Handmaid’s Tale vind je hier 🍿

Uitzendschema The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag30 april 2021
2Vrijdag30 april 2021
3Vrijdag7 mei 2021
4Vrijdag14 mei 2021
5Vrijdag21 mei 2021
6Vrijdag28 mei 2021
7Vrijdag4 juni 2021
8Vrijdag11 juni 2021
9Vrijdag18 juni 2021
10Vrijdag25 juni 2021

Let op: dit uitzendschema is onder voorbehoud en wijzigingen kunnen nog optreden.

Kom er een The Handmaid’s Tale seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Yes, The Handmaid’s Tale is verlengd met een vervolgseizoen! Via de pagina The Handmaid’s Tale seizoen 5 op Videoland kom je alles te weten over het nieuws, de trailer en de datum van dit volgende deel van de populaire serie.