Na het superspannende derde deel van The Handmaid’s Tale zijn we er nu zeker van dat er een vervolg zal komen. Het paradepaardje van Hulu wordt in Nederland uitgezonden op Videoland. Hier schrijven we alles wat we tot nu toe weten van The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van The Handmaid’s Tale over?

De nabije toekomst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) heerst een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commanders, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.

Op IMDb wordt de serie The Handmaid’s Tale beoordeeld met een 8.5 uit 10.

Wanneer komt The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland? Dat is helaas nog niet bekend, maar zodra we meer weten zal het op deze pagina komen te staan.

Kom er een The Handmaid’s Tale seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niet hoe lang de serie The Handmaid’s Tale zal duren. Over de komst van een eventueel vijfde seizoen is dus nog niets bekend.

Welke teaser of trailer is er van The Handmaid’s Tale?

Helaas is er nog geen trailer van het vierde deel, maar dit is de trailer van seizoen 3!

Wanneer komt The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland?

Helaas is het nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale op Videoland zal komen. Zodra we meer weten, laten we het hier weten!The Handmaids Tale seizoen 4 Videoland