Na het superspannende derde deel van The Handmaid’s Tale zijn we er nu zeker van dat er een vervolg zal komen. Dit vierde seizoen zal in 2021 verschijnen. Het paradepaardje van Hulu wordt in Nederland uitgezonden op Videoland. In dit artikel noteren we alles wat we tot nu toe weten van The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland!

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Handmaid’s Tale vind je hier

Waar gaat het verhaal van The Handmaid’s Tale over?

De nabije toekomst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) heerst een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commanders, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.

Titel: The Handmaid’s Tale
Soort: Serie
Jaar: 2017
IMDb: 8.5 uit 155,510 stemmen
Duur: 4 seizoenen
Maker: Bruce Miller
Cast: Elisabeth Moss, Amanda Brugel, Madeline Brewer
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland?

Wanneer komt The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland?

In 2021 zal seizoen 4 van The Handmaid’s Tale gepubliceerd worden door Hulu. Dat betekent dat we het nieuwste deel waarschijnlijk in datzelfde jaar kunnen verwachten op Videoland. Benieuwd wanneer precies in 2021? Je hoort het zodra we het weten in de Videoland Groep of via je mail

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Handmaid’s Tale vind je hier 🍿

Kom er een The Handmaid’s Tale seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Yes, The Handmaid’s Tale is verlengd met een vervolgseizoen! Via de pagina The Handmaid’s Tale seizoen 5 op Videoland kom je alles te weten over het nieuws, de trailer en de datum van dit volgende deel van de populaire serie.

Welke teaser of trailer is er van The Handmaid’s Tale seizoen 4?

Bekijk hieronder de gloednieuwe teaser van het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale!

The Handmaid's Tale: Season 4 Teaser • A Hulu Original