Waar kan ik de serie The Handmaid’s Tale (2017) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie The Handmaid’s Tale uit 2017. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8.5 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Handmaid’s Tale uit 2017 online kijken?

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Videoland: Deze titel is te bekijken op Videoland. Ga direct naar de serie op Videoland.

Naast het feit dat je de serie op Videoland kunt zien, is er geen andere kijkmogelijkheid in Nederland. Wel kun je met een VPN in het aanbod van Hulu in Amerika kijken. Meer hierover vertellen we in ons artikel over de beste VPN’s om films en series te streamen.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt Hulu dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon als abonnee naar The Handmaid’s Tale kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar The Handmaid’s Tale bij Hulu en begin met kijken! 🍿

Verhaal van The Handmaid’s Tale (2017)

In een dystopische toekomst wordt een vrouw gedwongen te leven als concubine onder een fundamentalistische theocratische dictatuur.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2017
Categorie: Drama, Sci-Fi, Thriller
Makers: Bruce Miller
Cast: Elisabeth Moss, Amanda Brugel, Madeline Brewer
IMDb: 8.5 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.