Staat de serie The Handmaid’s Tale (2017–) op Netflix Nederland?

Ben je benieuwd of de serie The Handmaid’s Tale uit 2017– op Netflix Nederland staat of komt op dit moment? Je vindt het door in het Netflix aanbod te kijken. Zo kun je op Streamwijzer ook vinden of de film bijvoorbeeld op Disney+Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series of een andere streamingdienst in Nederland te vinden is.

Heb je een Netflix Nederland abonnement en staat de serie online op dit moment? Kijken kan dan direct via Netflix. Heb je geen abonnement en wil je toch The Handmaid’s Tale kijken? Bestel de serie dan hier.

The Handmaid’s Tale (2017–) op Netflix

In een dystopische toekomst wordt een vrouw gedwongen te leven als concubine onder een fundamentalistische theocratische dictatuur.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van de serie The Handmaid’s Tale vind je hier op schijf bij Bol.com

Naast het feit dat je de serie hier op Videoland kunt zien, is er geen andere kijkmogelijkheid in Nederland. Wel kun je met een VPN in het aanbod van Hulu in Amerika kijken. Meer hierover vertellen we in ons artikel over de beste VPN’s om films en series te streamen.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt Hulu dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon als abonnee naar The Handmaid’s Tale kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar The Handmaid’s Tale bij Hulu en begin met kijken! 🍿

Details van de serie

Jaar: 2017–
Soort: serie
IMDb: 8.5 uit 676979 stemmen
Metascore: 73
Opbrengst: $277.32 miljoen
Duur: 100 minuten
Directors: Todd Phillips
Cast: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bartha, Ed Helms
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Direct kijken via Netflix: Kijken
TVOD: Pathé Thuis of Ziggo On Demand


Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.