Unieke ridderfilm The Green Knight (2021) is vanaf 21 augustus te zien op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft een nieuwe ridderfilm aangekocht die ook vanaf donderdag 5 augustus 2021 al in de bioscoop te zien is. Eerder schreven we al een recensie over de film die de titel The Green Knight draagt van schrijver & regisseur David Lowery. Vanaf 21 augustus 2021 is de film op Amazon’s video on demand-platform te zien.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The Green Knight is vanaf 21 augustus 2021 te zien op Amazon Prime Video

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in augustus vallen onder andere seizoen 1 van Curel Summer seizoen 2 van Modern Love en seizoen 2 van Star Trek: Lower Decks. Daarnaast zullen ook twee Borat-specials, seizoen 2 van Fernando, seizoen 1 van Kevin Can F**K Himself en natuurlijk de nieuwe ridderfilm The Green Knight te zien zijn. Eerder schreven we al een recensie over de film.

Recensie: The Green Knight (film, 2021) → ⭐️⭐️⭐️

Nadat we deze behoorlijk unieke film hebben mogen bekijken, konden we niet anders concluderen dan dat je vast nog nooit zo’n soort ridderfilm gezien hebt. The Green Knight is een lust voor het oog met waanzinnige cinematografie, maar ook een fantastische hoofdrolspeler (Dev Patel) als Sir Gawain. Het is een kijktip, maar niet voor iedereen. Lees onze volledige recensie van The Green Knight hier.

Verhaal, details en trailer van de film

Sir Gawain (Dev Patel) wordt door Koning Arthur op pad gestuurd om de confrontatie aan te gaan met ‘The Green Knight’. Deze monsterlijke, smaragdgroene ridder dwong al menig held op de knieën. Om de strijd met de ridder aan te kunnen gaan, moet Sir Gawain verschillende obstakels overwinnen, terwijl bovennatuurlijke krachten zijn tocht lijken te bedreigen. De film is een bewerking van een eeuwenoud Engels ridderroman: Sir Gawain and the Green Knight (Heer Gawein en de Groene Ridder).

Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 10 minuten
Categorie: Avontuur, Drama, Fantasy
Regisseur: David Lowery
Scenario: David Lowery
Cast: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, Barry Keoghan
Kijken: Bekijk direct op Amazon Prime Video

The Green Knight is vanaf 5 augustus te zien in de bioscoop en vanaf 21 augustus bij Amazon Prime Video

🍿 → Vanaf donderdag 5 augustus 2021 is The Green Knight te zien in de bioscoop.

📺 → Vanaf zaterdag 21 augustus 2021 kun je deze film ook op de streamingdienst Amazon Prime Video zien. Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken.