Waar kun je de film ‘The Gray Man’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Gray Man (2022) online kijken kunnen. Deze actiefilm met Ryan Gosling, Chris Evans en Ana de Armas is geregisseerd door de gebroeders Russo en vertelt het verhaal van een schimmige CIA-agent die opgejaagd wordt door een ontspoorde agent. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Gray Man’ (2022) online kijken?

Vanaf donderdag 13 juli 2022 is deze gloednieuwe actiethriller in een select aantal bioscopen te zien, maar eigenlijk is het een Netflix Original. En wat voor één: de film heeft het hoogste productiebudget wat Netflix ooit toegekend heeft aan een speelfilm! Hieronder vind je een overzicht van waar The Gray Man online te kijken is.

✅ NetflixDeze film is een Netflix Original en is daarom vanaf 22 juli 2022 op deze streamingdienst te zien. 👉 Lees nu onze recensie.
📚 Bol.comJe vindt hier op Bol.com de boeken van The Gray Man van de auteur Mark Greaney. De Netflix-film is op dit verhaal gebaseerd.
📚 Amazon.nlDaarnaast kun je bij Amazon’s webwinkel deze boekenreeks ook vinden. Bekijk de boeken hier op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Gray Man niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ Pathé ThuisHet is nog niet bekend op The Gray Man binnenkort te huur of te koop is bij Pathé Thuis.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Gray Man nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Gray Man’ (2022)

De Gray Man is CIA-agent Court Gentry (Ryan Gosling), oftewel Sierra Six. Gentry, die uit een federale gevangenis is gehaald en door zijn kompaan Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) is gerekruteerd, was ooit een zeer bekwame, door de CIA gesteunde huurmoordenaar. Maar nu zijn de rollen omgedraaid: Sierra Six is het doelwit en hij wordt wereldwijd opgejaagd door Lloyd Hansen (Chris Evans). Deze voormalige collega van de CIA wil maar één ding: hem uit de weg te ruimen. Agent Dani Miranda (Ana de Armas) steunt hem en dat zal hij nodig hebben.

Streaming informatie over de film

TitelThe Gray Man
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 2 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurAnthony Russo, Joe Russo
CastRyan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Regé-Jean Page, Julia Butters, Eme Ikwuakor, Scott Haze

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.