Na het derde deel van The Good Doctor zijn we er nu zeker van dat er een vervolg zal komen. Naar verwachting zal dit vierde seizoen vol nieuwe afleveringen vanaf eind 2020-begin 2021 verschijnen op Videoland met een nieuwe aflevering per week. Dit is echter nog niet officieel bevestigd. De AMC serie kent een ontzettend getalenteerde cast en veel afleveringen met een waanzinnig goed verhaal, dus wij kunnen niet wachten! Hier schrijven we alles wat we tot nu toe weten van The Good Doctor seizoen 4 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van The Good Doctor over?

De serie volgt Shaun Murphy, een jonge autistische chirurg met het savant syndroom uit de middelgrote stad Casper, Wyoming, waar hij een moeilijke jeugd had. Hij verhuist naar San Jose, Californië, om te werken in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital.

Op IMDb wordt de serie The Good Doctor beoordeeld met een 8.2 uit 10.

Wanneer komt The Good Doctor seizoen 4 op Videoland?

Wanneer komt The Good Doctor seizoen 4 op Videoland?

Helaas is het nog niet precies bekend wanneer het vierde seizoen van The Good Doctor op Videoland zal verschijnen. Naar schatting, gebaseerd op eerdere uitzenddata en de verwachte productietijd, lijkt het er echter op dat S4 met een nieuwe aflevering per week zal verschijnen vanaf eind 2020-begin 2021.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Good Doctor vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 4 van The Good Doctor naar Videoland komt? Je hoort het meteen in de Streamwijzer Groep of via je mail

Kom er een The Good Doctor seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niet hoe lang de serie The Good Doctor zal duren. Over de komst van een eventueel vijfde seizoen is dus nog niets bekend.

Welke teaser of trailer is er van The Good Doctor seizoen 4?

Helaas is er nog geen trailer van het vierde deel, maar dit is de trailer van seizoen 3!

The Good Doctor Season 3 Trailer (HD)