Waar kun je de serie ‘The Good Doctor’ (2017-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘The Good Doctor’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2017 met een IMDb-score van 8.0 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘The Good Doctor’ uit 2017 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie The Good Doctor is een titel uit het jaar 2017 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.0, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Prime Video➡️ Ga meteen naar The Good Doctor bij Amazon Prime Video. De eerste vier seizoenen van de ziekenhuisserie stream je bij deze videodienst. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Disney+➡️ Ga meteen naar The Good Doctor bij Disney+. Ook bij Disney’s video on demand-platform staan seizoen 1 t/m 4 momenteel online. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 16% korting op een abonnement.
✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar The Good Doctor bij Viaplay. Abonnees van deze streamer kunnen op dit moment genieten van de vijfde set afleveringen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je er gratis een abonnement op F1 TV Pro bij.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Good Doctor bij Bol.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Good Doctor kijken in Nederland.
✔️ VideolandOp het moment van schrijven is de serie ‘The Good Doctor’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar The Good Doctor

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie The Good Doctor bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, wel op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, wel op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Shaun Murphy, een jonge chirurg met autisme en het savantsyndroom, verhuist van een rustig plattelandsleven naar de chirurgische afdeling van een prestigieus ziekenhuis. Eenzaam in de wereld en niet in staat om persoonlijk contact te maken met de mensen om hem heen, gebruikt Shaun zijn buitengewone medische gaven om levens te redden en de scepsis van zijn collega’s uit te dagen.

TitelThe Good Doctor
Jaar2017
SoortSerie
CategorieDrama
IMDb-cijferGemiddeld 8.0 uit 10

Synopsis: Disney+