Waar kun je de film ‘The Gentlemen’ (2019) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Gentlemen online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2019 met een IMDb-score van 7.8 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Gentlemen’ uit 2019 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Gentlemen is een titel uit het jaar 2019 in het genre Misdaad. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.8, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Prime Video➡️ Ga direct naar The Gentlemen bij Amazon Prime Video. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Gentlemen bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je The Gentlemen in het aanbod van HBO Max in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
💿 BolJe kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Gentlemen bij Bol.
NetflixMomenteel heb je als abonnee van Netflix geen toegang tot The Gentlemen.
✔️ VideolandOp het moment van schrijven is de film in het aanbod van Videoland in Nederland opgenomen.

Gratis online kijken naar The Gentlemen

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Gentlemen bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

De Amerikaanse expat Mickey Pearson heeft een winstgevend marihuana-imperium opgezet in Londen. Wanneer bekend wordt dat hij uit de business wil stappen, krijgt hij te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage.

TitelThe Gentlemen
Jaar2019
SoortFilm
CategorieMisdaad
IMDb-cijferGemiddeld 7.8 uit 10

Synopsis: HBO Max