Komt er een ‘The Flight Attendant’ seizoen 3 op HBO Max?

Sinds het tweede seizoen van de populaire dramathriller The Flight Attendent verschenen is, krijgen wij steeds vaker de vraag: komt er een The Flight Attendent seizoen 3 op HBO Max? In dit artikel geven we het verlossende antwoord en laten we weten of en wanneer je het nieuwste seizoen van de serie kunt kijken.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Komt er een ‘The Flight Attendant’ seizoen 3 op HBO Max?

HBO Max heeft op het moment van schrijven nog niet bekendgemaakt of er een derde seizoen van de populaire serie The Flight Attendant zal verschijnen. Wel laten de verschillende onbeantwoorde vragen en onafgeronde verhaallijnen genoeg ruimte voor een vervolg. De schrijvers van de serie verwachten dan ook dat er een derde seizoen gaat komen.

Kaley Cuoca, hoofdrolspeelster van de serie én een van de producten, heeft daarentegen laten weten dat ze er misschien wel klaar mee is. In een interview met Comicbook zegt ze: “We hebben er twee gemaakt. We zouden waarschijnlijk klaar moeten zijn.” Later geeft ze toch toe dat een derde seizoen er misschien wel in zit, maar dat er wel even rust moet zijn tussen de twee seizoenen. “Ik heb het gevoel dat we net geëindigd zijn. Sommige van mijn favoriete tv-programma’s laten even op zich wachten voordat ze terugkomen, en dan word ik heel enthousiast over het nieuw seizoen. Ik wil zorgen dat onze fans ook enthousiast zijn en we het niet té erg pushen.”

Of er een The Flight Attendent seizoen 3 komt, is dus nog niet duidelijk—maar áls het er komt lijkt het nog wel even te duren. Uiteraard houden wij je altijd op de hoogte via onze nieuwsbrief, onze website en onze social media-kanalen. Zodra er meer nieuws is, laten we het weten.

Meer informatie over de serie

Het leven van een stewardess wordt op zijn kop gezet nadat ze wakker wordt in een luxe hotelkamer in Bangkok met een dode man, maar zonder enkele herinnering aan wat er is gebeurd. Overspoeld door angst durft ze de politie niet in te schakelen en probeert ze te doen alsof er niks gebeurd is. Met alle gevolgen van dien.

TitelThe Flight Attendant
Jaar2020-2022
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Mysterie
CastKaley Cuoco, Michiel Huisman, Zosia Mamet, T. R. Knight, Michelle Gomez, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews, Nolan Gerard Funk, Rosie Perez

Synopsis: HBO Max
Bron: Comicbook

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.