Waar kun je de serie The Flight Attendant online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de serie The Flight Attendant. Kaley Cuoco, natuurlijk bekend van de populaire sitcom The Big Bang Theory, schittert naast onze hoogsteigen Michiel Huisman in deze nieuwste topserie van HBO. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Ziggo Movies & Series, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Flight Attendant online kijken?

✔️ HBO MaxMomenteel stream je The Flight Attendant op HBO Max in Nederland. Beide seizoenen van deze populaire Max Original-serie zijn exclusief op deze streamingdienst te zien.
📚 Bol.comAls je het boek wilt aanschaffen waarop de serie gebaseerd is, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar het boek op Bol.com.
📚 Amazon.nlBij Amazon is het boek waarop de serie gebaseerd is ook beschikbaar. Ga direct naar het boek op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Flight Attendant nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Wel kun je ervoor kiezen om het gelijknamige boek van auteur Chris Bohjalian uit 2018 aan te schaffen, waar de serie op gebaseerd is. Dit boek is onder andere te vinden via Bol.com en Amazon.nl, zoals hierboven te zien is via de links en hieronder in de afbeeldingen met knop om direct naar het boek bij Bol te gaan.

Verhaal van The Flight Attendant (2020)

Het leven van een stewardess wordt op zijn kop gezet nadat ze wakker wordt in een luxe hotelkamer in Bangkok met een dode man, maar zonder enkele herinnering aan wat er is gebeurd. Overspoeld door angst durft ze de politie niet in te schakelen en probeert ze te doen alsof er niks gebeurd is. Met alle gevolgen van dien.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Flight Attendant
Jaar2020-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Mysterie
CastKaley Cuoco, Michiel Huisman, Zosia Mamet, T. R. Knight, Michelle Gomez, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews, Nolan Gerard Funk, Rosie Perez

Synopsis: HBO Max