Waar kun je de film The Fallout (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Fallout’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2021 met een IMDb-score van 7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Fallout’ uit 2021 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Fallout is een titel uit het jaar 2021 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✔️ HBO MaxMomenteel stream je ‘The Fallout’ in het aanbod van HBO Max in Nederland.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Fallout kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Fallout.

Gratis online kijken naar The Fallout

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Fallout bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

THE FALLOUT is het zelfgeschreven en zelfgeregisseerde speelfilmdebuut van Megan Park. De film won de Grand Jury and Audience Awards for Narrative Feature en Park won dit jaar op het SXSW Film Festival de Brightcove Illumination Award ter ere van een filmmaker in opkomst. De cast bestaat uit onder anderen Jenna Ortega, die een carrièrebepalende prestatie levert, en Maddie Ziegler, Niles Fitch, Will Ropp, Lumi Pollack, John Ortiz, Julie Bowen en Shailene Woodley. Het verhaal volgt middelbare scholiere Vada (Ortega) terwijl ze de emotionele gevolgen ondervindt van een tragedie op school. De relatie met haar familie en vrienden en haar kijk op de wereld worden voor altijd veranderd.

Titel The Fallout
Jaar 2021
Soort Film
Categorie Drama
IMDb-cijfer Gemiddeld 7 uit 10
Synopsis: HBO Max