Waar kun je de film ‘The Fabelmans’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Fabelmans (2023) online kijken kunnen. Deze film van Steven Spielberg was de grote winnaar van de Golden Globes 2023 en draait om Sammy Fabelmans, een jongetje dat zijn passie voor film al op jonge leeftijd ontdekt. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Fabelmans’ (2023) online kijken?

The Fabelmans draaide in februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Fabelmans bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 14 juni 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+The Fabelmans is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio van Comcast Corporation en daarom verwachten we The Fabelmans op hun streamingdienst, SkyShowtime, te kunnen zien in de toekomst. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Fabelmans nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Fabelmans’ (2023)

The Fabelmans van Steven Spielberg is een diep persoonlijk portret van de jongen Sammy Fabelmans, die opgroeit in het Arizona van na de Tweede Wereldoorlog. Sammy Fabelman (Gabriel Labelle; The Predator, American Gigolo) ontdekt op jonge leeftijd zijn passie voor film, tot grote vreugde van zijn creatieve moeder, Mitzi (viervoudig Academy Award® genomineerde Michelle Williams). Sammy’s vader (Paul Dano; The Batman, There Will Be Blood) daarentegen ziet het meer als een hobby. In de loop der jaren legt Sammy de avonturen van zijn familie vast op beeld en ontwikkelt hij zich als regisseur van amateurfilms met zijn zussen en vrienden in de hoofdrol. Op zijn 16e ontdekt Sammy een hartverscheurende waarheid over zijn moeder die de familiedynamiek voorgoed verandert.

Streaming informatie over de film

TitelThe Fabelmans
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurSteven Spielberg
CastMichelle Williams, Seth Rogen, Paul Dano, Julia Butters, Gabriel LaBelle

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.