Waar kun je de film ‘The Enforcer’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Enforcer (2022) online kijken kunnen. Deze spannende actiethriller met Antonio Banderas en Kate Bosworth draait om een maffioso die alles opgeeft om een jong meisje in gevaar te redden van een criminele organisatie waar hij jarenlang onderdeel van uitmaakte. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Enforcer’ (2022) online kijken?

De film The Enforcer wordt in Nederland gedistribueerd door The Searchers. Nadat de film in de bioscoop is verschenen, kiest een distributeur er meestal voor om de uitzendrechten eerst aan een TVOD-dienst te verkopen alvorens hij op een SVOD-dienst verschijnt. Momenteel is nog niet bekend wanneer dit zal gebeuren en op welke streamingdienst, maar meestal zit er een gat van enkele weken tot maanden tussen bioscooppremière en streamingrelease.

📽 BioscoopSinds 22 september 2022 draait deze film in de Nederlandse bioscopen.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek nu The Enforcer bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms vaak als eerste aan haar aanbod toe, waardoor ze er zonder abonnement te huur en te koop zijn. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Enforcer niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Enforcer nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Enforcer’ (2022)

Miami-maffioso Cuda (Antonio Banderas) staat op het punt om alles wat hem lief is op te geven wanneer hij erachter komt dat zijn bazin Estelle (Kate Bosworth) een jong meisje in gevaar brengt. Om haar te redden, keert hij zich tegen de criminele organisatie waar hij jarenlang onderdeel van was. Kan Cuda in het reine komen met zijn verleden voordat de maffia hem vindt?

Streaming informatie over de film

TitelThe Enforcer
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 31 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Actie
IMDb5,1 uit 800 stemmen
RegisseurRichard Hughes
CastAntonio Banderas, Kate Bosworth, Mojean Aria, 2 Chainz, Zolee Griggs, Alexis Ren

Synopsis: The Searchers