Het is dan toch zo ver. Met een vijfde seizoen wordt het einde van de succesvolle Britse serie The Crown beklonken. In The Crown seizoen 5 zal de rol van Queen Elizabeth II worden gespeeld door actrice Imelda Staunton. Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Crown S5 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Crown over?

The Crown richt zich op de vijfentwintig-jarige, pasgetrouwde Koningin Elizabeth II die geconfronteerd wordt met het ontmoedigende vooruitzicht van het leiden van ‘s werelds beroemdste monarchie. Ondertussen smeedt ze een relatie met de legendarische premier Sir Winston Churchill. Het Britse Rijk is in verval, de politieke wereld in wanorde en een jonge vrouw bestijgt de troon…een nieuw tijdperk is aangebroken.

Op IMDb wordt de serie The Crown beoordeeld met een 8.7 uit 10.

Wanneer komt The Crown seizoen 5 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Crown seizoen 5 op Netflix Nederland?

Aangezien het vierde deel rond de jaarwisseling 2020-2021 wordt verwacht, lijkt het erop dat The Crown seizoen 5 tussen eind 2021 en begin 2022 op Netflix Nederland zal verschijnen. Hierover is echter voorlopig nog niets bevestigd.

In de tussentijd zijn alle seizoenen van The Crown hier te vinden.

Komt er een The Crown seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal het vijfde seizoen de afsluiter van The Crown zijn en zal er dus geen zesde deel van de Britse royal series volgen.

Welke teaser of trailer is er van The Crown seizoen 5?

Jammer genoeg is er nog geen trailer, maar hieronder kun je eerdere beelden terugkijken om alvast op te warmen!